fbpx

TELTOVERSIGT

Om sommeren besøger vi altid de større danske byer med Paladsteltet. 
Teltet har plads til ca 1000 tilskuere, og hele produktionen er specialdesignet til at give publikum den bedste og mest intime oplevelse af forestillingen. 
Bagerste tilskuerrække er maks 15 meter væk fra scenekanten, så lige meget hvor man sidder i teltet, oplever man forestillingen tæt på.

Teltet er bygget op med udvendige buede master. Det betyder, at der er ingen master inde i teltet og dermed fantastisk udsyn fra alle pladser.

 

OVERSIGT OVER PLADSERNE: 

DE FORSKELLIGE TYPER PLADSER:

Tribunepladser er unummererede pladser, som er delt ind i 5 forskellige sektioner: Lilla, blå, rød, grøn og orange sektion.
Alle pladser på tribunen er bænkerækker med polstring på både bænk og ryglæn. Tribunen har stigning på alle rækker, så man nemt kan se henover rækken foran – dog kun en lille stigning mellem række 1 og 2. Række 1 er i gulvhøjde.

Familiepladser på måtter er unummererede pladser på måtter helt tæt på scenen for både børn og voksne. Det er kanon pladser for dem, som gerne vil opleve forestillingen helt tæt på. 

Det er også muligt at købe Handicap-  og Kørestolspladser – læs meget mere om det på www.flyingsuperkids.com/ledsagertelt

STADIG I TVIVL? 
Hvis du stadig er i tvivl om, hvilke pladser, du skal vælge, er du velkommen til at ringe på 86153010.