SUPERKID FOR EN DAG

“Superkid for en dag” er den ultimative oplevelse for enhver Flying Superkids fan. 
Et 3 timers event, hvor man ikke bare prøver at træne som en Superkid, men også får lov til at komme alle de steder hen, hvor der normalt ikke er adgang for publikum!
Arrangementerne foregår i forbindelse med den årlige sommerturné med vores paladstelt til de større byer (Læs mere om det under HVOR OPTRÆDER VI?)

Udover undervisning i spring, styrke, hulahop, sjippe og dans af eks-Superkids indeholder dagen også en rundvisning, hvor man blandt andet kommer om bag scenetæppet og generelt får lov til at opleve, hvordan livet som “Superkid” foregår. 
Derudover får man også som en del af arrangementet en helt særlig “goodie-bag” med masser af fedt merchandise.

Pris: 450,- pr person (ekskl. billetgebyr). 

Hvis du gerne vil have besked næste gang, vi afholder Superkids for en dag arrangermenter, så KONTAKT OS.
Vi skal gøre opmærksom på, at det ikke er muligt at opnå rabat til disse arrangementer.

PRAKTISK INFO:

Arrangementet foregår som udgangspunkt udendørs og lidt indendørs. Hvis vejret ikke er med os på dagen, bliver hele arrangementet rykket indendørs i teltet. Forældre er velkomne til at opholde sig på pladsen, mens arrangementet foregår. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger og Flying Superkids merchandise.
Al færden i KIA Family Park er på eget ansvar, og området er røg- og alkoholfrit.

Kom i sportstøj og medbring gerne en drikkedunk og evt. lidt frugt. Bemærk at denne billettype kun indeholder adgang til arrangementet fra kl. 9-12. Hvis man ønsker adgang til et show, skal dette tilkøbes.

BILLETTER TIL ARRANGEMENTERNE I ÅR KAN KØBES NEDENFOR!
NB! BEGRÆNSET ANTAL!

SFED1

 

Hvis du gerne vil have besked næste gang der bliver afholdt “Superkid For En Dag” i nærheden af dig, så skriv en mail til jose@flying.superkids.dk
Sæt emnet til “Superkid For En Dag” og så om det er Aalborg, Odense, København eller Aarhus du er interesseret i.