fbpx

LEDSAGERORDNING VED FORESTILLINGER I TELT

KØRESTOLS-PLADSER (Incl. én ledsager)

Kørestols-pladser er beregnet til folk med kørestole, rollatorer og lignende og inkluderer adgang for en gratis ledsager ved fremvisning af ledsagerkort.
I teltet er kørestols-pladserne reserverede blandt tribunepladserne i den grønne sektion (se en oversigt over pladserne i vores Teltoversigt). 
Grunden til  dette er for på sikker vis at kunne få alle gæster ud af teltet, i tilfælde af en nødssituation.

Med en kørestols-plads SKAL man 40 minutter før show henvende sig ved billet check-in, så vi har mulighed for at hjælpe med at få kørestolsbrugeren på plads i teltet, inden dørene åbnes for resten af publikum. 


Hvad gør man, hvis man gerne vil afsted med flere personer end bare ledsageren? 

Hvis man har familie/venner ud over ledsageren, der også ønsker billetter til forestillingen og gerne vil sidde i nærheden, kan dette lade sig gøre ved at købe billettypen “Tribunepladser – Grøn sektion”

Vi reserverer et antal pladser på tribunen i grøn sektion – man skal dog også møde op 40 minutter før forestillingen starter, for at kunne blive placeret på disse pladser. 

Vi glæder os til at se jer til Flying Superkids! 

HANDICAP-PLADSER (Incl. én ledsager)

Handicap-pladser er beregnet til personer med et handicap, der kræver støtte og inkluderer derfor adgang for en gratis ledsager ved fremvisning af ledsagerkort. 
Man kan dog IKKE bruge en handicap-plads til folk i kørestol, med rollator eller lignende. 

I teltet er handicap-pladserne reserverede blandt tribunepladserne i den grønne sektion (se en oversigt over pladserne i vores Teltoversigt). 
Grunden til  at vores handicap-pladser er placeret i denne sektion, er for på sikker vis at kunne få alle gæster ud af teltet, i tilfælde af en nødssituation.
Med en handicap-plads kan man 40 minutter før show henvende sig ved billet check-in og få mulighed for at blive placeret i teltet, inden vi åbner dørene, hvis det er nødvendigt pga. personens handicap. 

 

Hvad gør man, hvis man gerne vil afsted med flere personer end bare ledsageren? 
Hvis man har familie/venner ud over ledsageren, der også ønsker billetter til forestillingen og gerne vil sidde i nærheden, kan dette lade sig gøre ved at købe billetter “Tribunepladser – Grøn Sektion” 

Vi reserverer det ønskede antal pladser i den grønne sektion – man skal dog møde op 40 minutter før forestillingen starter, for at kunne blive placeret på disse pladser. 

Vi glæder os til at se jer til Flying Superkids!