fbpx

LEDSAGERORDNING VED FORESTILLING I HAL

KØRESTOLS-PLADSER

Kørestols-pladser er beregnet til folk med kørestole, rollatorer og lignende og inkluderer adgang for en gratis ledsager ved fremvisning af ledsagerkort.

I hallerne er kørestols-pladserne er en del af standard-plads blokkene (se en oversigt over pladserne i vores Haloversigt). 
Det er ikke muligt at benytte sig af ledsagerkort ved køb af guld-pladser.

Pladserne bliver reserveret i en af blokkene ud fra en vurdering af, hvordan det bliver mest forsvarligt i forhold til nødudgangene. Dette vurderes af vores produktionschef på dagen. 

Kørestols-pladsen er placeret som en del af standard-pladserne for at muliggøre, at familie / venner kan købe billetter, hvor de kan komme til at sidde ved siden af kørestolen. Vi sørger altså for at placere familie / venner i nærheden af kørestolen, inden vi åbner dørene. Dette kræver dog, at man følger vejledningen på billetten og melder sig i billet check-in 40 minutter før forestillingen. 

Vi glæder os til at se jer til Flying Superkids! 

HANDICAP-PLADSER

Handicap-pladser er beregnet til personer med et handicap, der kræver støtte og inkluderer derfor adgang for en gratis ledsager ved fremvisning af ledsagerkort.
Man kan dog IKKE bruge en handicap-plads til personer i kørestol, med rollator eller lignende. 

I hallerne er handicap-pladserne er en del af standard-plads blokkene (se en oversigt over pladserne i vores Haloversigt). 
Det er ikke muligt at benytte sig af ledsagerkort ved køb af guld-pladser.

Med en handicap-plads kan man 40 minutter før forestillingens start henvende sig ved billet check-in og få mulighed for at blive placeret på tilskuerpladserne,
inden vi åbner dørene, hvis det er nødvendigt på grund af personens handicap. 

Vi glæder os til at se jer til Flying Superkids!