HVEM & HVAD?

Vil du se flere videoer?
Tryk på “PLAYLIST” i øvre venstre hjørne for at vælge en ny video.

HVEM?
Flying Superkids startede i 1967 som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt gymnastikfænomen.

I dag er vi stadig flagskibet i en traditionel almennyttig gymnastikforening. Men vi er også et “eksport-hit”, som har eksponeret dansk gymnastiktradition i over 35 lande.

HVAD?
Flying Superkids optræder med et mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo. De to timers optræden indeholder alt fra fantastiske hulahop- og sjippenumre til utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af børn og unge I alderen 7-20 år.

Vores ”superbørn” elsker at optræde, og det kan virkelig ses, når de står på scenen. Deres livsglæde er smittende, og kombineret med deres imponerende kunnen får publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.

Hvert eneste år lægger vi stor vægt på fornyelse, og hen over vinteren udvikler og træner vi på en helt masse splinternye numre til forestillingen. Samtidig sørger vi for at genindøve nogle af publikumsfavoritterne fra tidligere år, så selv de mest trofaste publikummer aldrig oplever to Flying Superkids show, der er ens.