fbpx

GAVEKORT SUPPORT

Vi oplever ofte, at det er de samme spørgsmål, der bliver stillet i forbindelse med gavekortkøb. Derfor har vi lavet en FAQ med svar på mange af spørgsmålene herunder.

Hvis der ikke er svar på dit spørgsmål, så er du velkommen til at skrive os en mail. Se mere under “Der er ikke svar på mit spørgsmål”. 

Hvilke forestillinger kan gavekortet indløses på?

Flying Superkids laver cirka 50 forestillinger i Danmark om året.

Over sommeren er det mere eller mindre fast tradition, at vi kommer forbi Esbjerg, Aarhus, Odense, København & Aalborg med forestillinger i et kæmpe Paladstelt. I efteråret optræder Flying Superkids i sportshaller i 16 mindre byer over hele landet.

Så lige meget hvor du bor, er der én eller flere muligheder for at opleve forestillingen.
Der kan dog være enkelte lukkede forestillinger, hvor man ikke kan benytte gavekort.
Hvis du gerne vil have besked om, hvornår billetsalget starter i byerne tæt på dig, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev på www.flyingsuperkids.com/idinby

Hvordan aktiverer man gavekortets værdi?

1. Når du har fundet en forestiling, der passer godt i kalenderen, går du igang med et billetkøb via www.flyingsuperkids.com.

2. INDEN du betaler – på siden der hedder “Opsummering og betaling” – trykker du på den orange tekst, hvor der står “Indløs Gavekort”

3. Indtast derefter Gavekortets ID i feltet og tryk på den orange “Indløs” knap.
(Pas på at du ikke kommer til at tilføje et mellemrum eller lignende)

4. Gavekortet ligger nu med i oversigten og trækkes fra i den samlede pris.

Jeg glemte at indløse mit gavekort – Hvad gør jeg?

Hvis du har glemt at indløse dit gavekort i forbindelse med billetkøb, så skriv en mail til gavekort@flying.superkids.dk. Husk at oplyse ordrenummer, telefonummer og gavekortets ID. Pengene refunderes til det betalingskort, der er blevet gjort brug af ved billetkøb.

Hvor kan jeg købe gavekort?

Du kan købe gavekort på vores hjemmeside under vores billetsalg.

Gå ind på www.billetter.flyingsuperkids.com og scroll helt ned i bunden. Her skal du vælge det arrangement, der hedder “gavekort”, hvor du kan købe gavekort til den ønskede værdi.

Kan jeg tjekke, hvornår mit gavekort udløber?

Du kan tjekke, hvornår dit gavekort udløber ved at gå ind på gavekortportalen. På denne side indtastes gavekorterts ID – Tryk derefter på “check”. Herefter vil du kunne se, hvornår gavekortet er udstedt, hvornår det udløber og hvor mange penge, der er på gavekortet.

Hvor kan jeg se, hvor mange penge der er tilbage på mit gavekort?

Du kan tjekke, hvornår dit gavekort udløber ved at gå ind på gavekortportalen. På denne side indtastes gavekorterts ID – Tryk derefter på “check”. Herefter vil du kunne saldoen på dit gavekort, hvornår gavekortet er udstedt, og hvornår det udløber.

Refundering af billetter købt med gavekort

Det kan desværre ikke lade sig gøre at refundere sine billetter.
Læs mere under vores salgs- og leveringsbetingelser, som man skal godkende, inden man gennemfører sit billetkøb.

Der er ikke svar på mit spørgsmål

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål i ovenstående valgmuligheder, så skriv venligst en mail ind til gavekort@flying.superkids.dk. Hvis du allerede har købt et gavekort, så husk at oplyse gavekortets ID.

BEMÆRK: 
Da vores supportsystem er udelukkende tekstbaseret, er det vigtigt at man IKKE bruger hverken HTML-ikoner eller smileys, hvis man kontakter os på mail, da man derved risikerer at en del af teksten i mailen forsvinder. Skriv derfor venligt ren tekst, når du kontakter os.