fbpx

COVID-19

Denne side er senest opdateret d. 30. august 2021

Sådan passer vi på dig og din familie hos Flying Superkids

Hos Flying Superkids ønsker vi at skabe en sjov, tryg og sikker oplevelse for alle vores gæster. Derfor følger vi naturligvis de de til enhver tid gældende  anbefalinger, retningslinjer, restriktioner og lovgivning. Det gør vi for at sikre, at vi alle sammen kan passe på hinanden, og at I kan føle jer sikre ved at besøge os i vores telt. Derfor vil der  fra 10. september ikke længere gælde nogen restriktioner i forbindelse med vores shows. Det betyder at der eksempelvis ikke længere vil blive kontrolleret coronapas.

Vi opfordrer dog stadig på det kraftigste til at blive hjemme, hvis du føler dig syg.

Du kan med fordel holde dig orienteret her på siden, hvis du ønsker at se om der er sket ændringer i forhold til hvordan vi forventer restriktionerne ser ud til showsne i Middelfart og henover efteråret. Vi opdaterer løbende siden, og du vil her kunne finde den nyeste information, vi er i besiddelse af.

Du kan læse meget mere om de gældende retningslinjer på coronasmitte.dk

 

Mundbind/visir: Der er ikke krav til mundbind eller visir i forbindelse med vores shows – men du er naturligvis velkommen til at bruge det, hvis du er mere tryg ved det.

Afstand: Fra 1. september ophører arealkravet og der vil derfor være væsentlig flere til vores shows end tidligere. Vi opfordrer til at vores gæster viser hensyn og forståelse for andre gæster ude på forpladsen, men også inde i teltet. Som noget nyt i år har vi ikke nummererede pladser, da vi ellers ikke har mulighed for at kunne ændre alt efter retningslinjernes givende pålyd. Derfor beder vi også om forståelse for dette og at hjælpe håber at du vil hjælpe din nabo med at få lige så god en oplevelse som dig selv.  

Testet postiv? 
Skulle det helt usandsynlige ske, at du bliver konstateret smittet efter et Flying Superkids show, skal du hurtigst muligt henvende dig til smitteopsporingslinjen. Det kan du gøre på tlf: 32 32 05 11 og de vil herefter rådgive dig til hvad du skal gøre. Når du taler med dem, er det naturligvis vigtigt, at du oplyser om din deltagelse ved vores show og hvilken sektion du har siddet i, hvis du kan huske det.